Elérhetőek az EGT/Norvég Civil Támogatási Alap pályázatai

2013. február 12-én nagyszabású nyitóeseménnyel indul a második EGT/ Norvég Civil Támogatási Alap. Ebben az évben – első körben – különböző témakörökben kis és makroprojektek, valamint egyéni ösztöndíjas tanulmányutak támogatására lesz lehetőség.

bovebben_nyito

Svájci-Magyar Civil és Ösztöndíj Alapok

Megjelent a Svájci-Magyar Civil és Ösztöndíj Alapok pályázati felhívása, november 12-ig lehet pályázni a most megnyíló új forrásokra.

Svájci Hozzájárulás
bovebben_nyito

Internal Regulation for Managing Sub-Grants

Letölthető pdf formátumban

 
bovebben_nyito

Norvég Civil Támogatási Alap

Az Európai Gazdasági Térség / Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2008-10 között 3 pályázati fordulóban 240 civil szervezet projektjét támogatja 6,4 millió euró értékben. A DemNet a civil szervezetek kapacitásfejlesztése témakört kezeli.

norveg
bovebben_nyito

Átmeneti Támogatás programok

Az Európai Bizottság a DemNet közvetítésével 2007-09 között 2 fordulóban 2,5 millió euró támogatást nyújtott 40 civil szervezet számára az anti-diszkriminációs törvény végrehajtására és a társadalmi köztudat formálására.

atmeneti
bovebben_nyito

 

 

 

Phare ACCESS programok

Az EU 2003-07 között több mint 130 civil szervezet tevékenységét és intézményi kapacitásának erősítését támogatta három projekttípusban és számos pályázati témakörben. A DemNet az ACCESS 2001, 2002 és 2003 programok közvetítője volt.

phareACCESS
bovebben_nyito

HEFOP monitoring

A HEFOP 2.3.1 és 2.3.2 intézkedések keretében meghirdetett alternatív munkaerő-piaci programok szakmai monitor feladatait a DemNet látta el 2005-08 között. E két intézkedésben 45 non-profit szervezet kapott pályázati támogatást a Strukturális Alapokból.

hefop
bovebben_nyito

Világbank Kisösszegű Támogatási Program

2003-ban és 2005-ben a Világbank segélyprogramját a DemNet kezelte. Célja az elmaradottság csökkentése, az elszigetelődött és sérülékeny társadalmi rétegek és csoportok megerősítése volt. Összesen 23 civil szervezet kapott pályázati támogatást.

vilagbank
bovebben_nyito

TANGO program

Az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Hivatalának (USAID) magyarországi non-profit szektort fejlesztő programja 1998 és 2001 között, melyben a DemNet útján közel 80 szervezett jutott 250 millió Ft támogatáshoz.

usaid
bovebben_nyito
FaLang translation system by Faboba