Nemzetközi fejlesztési programok

A DemNet 2000 óta dolgozik fejlesztési programokon más, kevésbé fejlett országokban. E tevékenységek eddig elsősorban a szomszédságban, a Balkán-térség országaiban folytak, de már ennél távolabbi célok is megfogalmazódtak…

fejlesztes
bovebben_nyito

Kapacitásfejlesztés, szemléletformálás

A DemNet fel kívánja hívni a politikusok, a média és a jövő generációi figyelmét az újonnan csatlakozott tagállamok felelősségére és nemzetközi fejlesztési kötelezettségeire a fejlődő világgal szemben.

szemleletformalas
bovebben_nyito

Közérdekű érdekérvényesítés

Szükség lenne egy hatékonyabb nemzetközi fejlesztési politikára és szabályozási környezetre, a különböző fejlesztési célok és szereplők összehangolására, úgy Magyarországon, mind az EU szintjén, valamint az egyes tagállamok között.

erdekervenyesites
bovebben_nyito

Tanulmányutak Magyarországra

Az elmúlt évtizedben 17 különböző országból csaknem 1000 szakértőnek szerveztünk tanulmányutat Magyarországra azért, hogy a gazdasági-társadalmi átmenet során itt felhalmozódott tapasztalatokat megismerje és hasznosítsa.

tanulmanyut_ide
bovebben_nyito

Tanulmányutak külföldre

Ismeret- és tapasztalatszerző utakat szervezünk a fejlődő világ országaiba, hogy megismerjük a helyi szükségleteket és azokat a közösségi szereplőket, akiknek önszerveződési és együttműködési folyamatait a magunk eszközeivel erősíthetjük.

tanulmanyut_oda
bovebben_nyito

Külföldi képzések, konzultációk

Több alkalommal oszthattuk meg tudásunkat és tapasztalatainkat más országok szakembereivel képzések és konzultációk formájában. Ilyenek voltak az EU-s pályázatírói képzések, illetve pályázati programok lebonyolítása terén szerzett tapasztalatok átadása.

kepzes
bovebben_nyito
FaLang translation system by Faboba