A Magyar Fundraising Akadémia I. Alumni találkozója

Fundraising képzésünk próbaüzemének lezárása után néhány hónappal Alumni találkozóra hívtuk a résztvevőket és a trénereket. Az összejövetel célja volt egyrészt az, hogy az Alumni csoport rendszeres találkozóit megalapozzuk, másrészt pedig az, hogy megtudjuk, néhány hónappal a képzés után hogyan emlékeznek vissza a képzésre, illetve annak milyen hatásai voltak szakmai munkájuk szempontjából.

A résztvevők visszajelzései egyöntetűen pozitívak voltak, általánosságban elmondható, hogy a képzésen tanultakat egy az egyben alkalmazni tudták mindennapi munkájuk során. Külön kiemelték az elevator speech, valamint a storytelling, a történetek megírásának fontosságát, valamint azt, hogy a képzés hatására tudatosabban használnak bizonyos módszereket,

Eszmecserét folytattak pályázatok, támogatók eléréséről és arról, hogy a különböző szervezetek a tagságukat hogyan menedzselik, milyen szolgáltatásokat fejlesztenek tagjaiknak, támogatóiknak.

Van, aki új állást talált, más pedig újabb feladatköröket kapott szervezeténél. Több szervezet a képzés hatására rendelkezik vízióval és misszióval, hosszú távú stratégiával és fundraising stratégiával.

Emellett megállapodtak abban, hogy rendszeres találkozókat szerveznek, ahol teret adnak szakmai tapasztalatcserének és személyes élménybeszámolónak is.

Reméljük, hogy képzésünk jövőbeli résztvevői is csatlakoznak majd a csoporthoz és egyre szélesebb körben tudják megvitatni tapasztalataikat a profi fundraiserek.

 

ADOK logo human-dialog logo  logo fva 
tka logo hu logo psf lerani logo

 

EU flag LLP HU

Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez. Ez a közlemény a szerző nézeteit tükrözi, és az Európai Bizottság nem tehető felelőssé az abban foglaltak bárminemű felhasználásért.

FaLang translation system by Faboba