Magyar Fundraising Akadémia - Próbaüzem

fundrasing trainingA DemNet Alapítvány és partnerei által Ausztriából adaptált képzés kipróbálása 2015 márciusa óta folyik. Különböző civil szervezetek munkatársai és önkéntesei összesen 24-en, két csoportban, heti két délután tesztelik a teljes képzést, a próbaüzem június második felében zárul.

A résztvevők, akiket 200 jelentkező közül többkörös kiválasztáson, személyes interjúk alapján választottunk ki, folyamatosan, minden egyes alkalom után visszajelzést adnak a szervezőknek, amelyek alapján véglegesítjük a programot.

A résztvevők alapos és átfogó szakmai tudást szereznek a fundraising területén: adományszervezési alapok, fundraising management, az adományszervezés jogi környezete, adományszervező rendezvények, on-line fundraising, társadalmi szponzoráció, face-to-face fundraising, telefonos adománygyűjtés, direktmarketing, kiemelt adományozók, valamint megismerkednek a nemzetközi trendekkel, érdekvédelmi szervezetekkel, majd közös projektet is fejleszthetnek.

Az Európai Unió támogatásával, a Lifelong Learning program keretében, a Leonardo da Vinci alprogram Innovációtranszfer projektjeként valósul meg az Európai Fundraising Szövetség által is akkreditált „Fundraising College" elnevezésű osztrák képzés magyarországi adaptálása.

A végleges képzési program terveink szerint 2016 tavaszán indul élesben.

 

ADOK logo human-dialog logo  logo fva 
tka logo hu logo psf lerani logo

 

EU flag LLP HU

Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez. Ez a közlemény a szerző nézeteit tükrözi, és az Európai Bizottság nem tehető felelőssé az abban foglaltak bárminemű felhasználásért.

FaLang translation system by Faboba