Texthelp

Removing Barriers to Digital Inclusion

David Robinson and Thomas Crawford
5 February 2015

download

download .pptx in .zip format

Nyerj utat Párizsba!

A Unit-IT közösségi hálózat keretén belül lehetőség van a CARER+ projekt részére beküldeni 2-10 perces videót (angolul vagy angol felirattal), amely az idősek gondozásával kapcsolatos infokommunikációs technika alkalmazását mutatja be.
A zsűri 3 beküldött művet díjaz.

Bővebben...

UniteIT logoINFORMÁCIÓ A UNIT-IT közösségről

A UNITE-IT közösséget azzal a céllal tervezték, hogy hozzájáruljon az e-befogadáshoz.

A UNITE-IT hálózat különféle szinteken működik és fejt ki hatást, többek között az IKT-val kapcsolatos tapasztalatok és jó megoldások cseréjét, hogy ezen információk hozzáférhetővé és mozgathatóvá válhassanak Európa-szerte, a közös jövőkép és együttes lépések érdekében.

Bővebben...

Teleházas Multimédia Akadémia

A Teleházas Multimédia Akadémia (TMA) olyan projekt, amelynek célja tanulási lehetőségek biztosítása a médiaműveltség terén, különös tekintettel a felnőtt hallgatók igényeire.

A médiaismeret befogadási és polgárjogi kérdés a mai, információkkal teli társadalomban. Egy alapkészség nemcsak fiatalok, de felnőttek és idősek, szülők, tanárok és médiaszakemberek számára is. Az egész médiához kötődik, vagyis a televízióhoz, a rádióhoz, a hangfelvételekhez, a nyomtatott kiadványokhoz, az internethez és más új, digitális kommunikációs technológiákhoz.

Bővebben...

UniteIT Unit-IT adatbázis használata és regisztráció - magyar nyelven is elérhető!

Kérjük, tekintse meg honlapunkat, és regisztráljon, hogy a legújabb IKT-val kapcsolatos hírekről és az ingyenesen letölthető JÓ MEGOLDÁSOKRÓL megbízható helyről kapjon információt!

Bővebben...

FaLang translation system by Faboba