Unit-IT projekt események

2014. szeptember 24-én került sor az ünnepélyes Unit-IT díjátadásra Zágrábban, a TEAC 2014 – eKészségek a 21. században elnevezésű 3 napos konferencia keretén belül.

Bővebben...

TMA projekt – díjátadás és konferencia

A Teleházas Multimédia Akadémia projekt eredményeit nemzetközi színtéren is bemutathatták a partnerországok Zágrábban, a Telecentre-Europe által rendezett 3 napos konferencián, 2014. szeptember 24-26. között.

Bővebben...

TÁMOP konferencia:
Társadalmi vállalkozás mint lehetőség a civil szektor számára

A DemNet Alapítvány 2013. június 13-14-én rendezi meg konferenciáját „Társadalmi vállalkozás mint lehetőség a civil szektor számára" címmel. Az esemény a 2011-2013-ig tartó TÁMOP program lezárása, melynek keretében kifejlesztésre került a „Civil szervezetek fenntartható működése – társadalmi vállalkozók gyakorlati képzése" elnevezésű, akkreditált 150 órás, modul rendszerű képzés is.

Bővebben...

15 TMA resztvevok oklevelekTMA projekt – SIKERREL ZÁRULT Berettyóújfaluban a képzés!

A Teleházas Multimédia Akadémia (TMA) Grundtvig projekt magyarországi tréningje 2014. május 31-én zárult.

Nagyon kitartó munka és tanulás után 14 fő vehette át a TMA oklevelet a Bihar Közösségeiért Alapítvány Térségi Teleház és Forrásközpont oktatótermében.

Bővebben...

uszt logo2Konferencia teleházaknak 2013. augusztus 14-16. között Berettyóújfaluban

 

A projekt keretében 2013. júniusában rendeztük meg konferenciánkat „Társadalmi vállalkozás mint lehetőség a civil szektor számára" címmel. Ezen az alkalmon felmerült az igény a teleházasok részéről arra, hogy a projekt céljához és tartalmához kapcsolódva - munkaerőpiaci modellek és e-szolgáltatások a teleházakban –, a projekt befejezése utáni, a fenntartásra vonatkozó időszakot részletesen megtervezzék.

Mivel a DemNetnek a stratégiai céljai között is szerepel a magyarországi teleházakkal kapcsolatos innováció, ezért augusztusban megszervezzük teleházas konferenciánkat.

Bővebben...

FaLang translation system by Faboba